Fietshappening Halle paasmaandag 2 april 2018

Hartelijk welkom op onze zesde editie van de Fietshappening op Paasmaandag 2 april
in Don Bosco, School voor wetenschap en technologie, Lenniksesteenweg 2, 1500 Halle.

Uitdaging: 6 uur non-stop fietsen in team op tacx!

Je kan deelnemen in de competitieve groep: je team van 4 tot 8 personen fietst zes uur non-stop. Doel is om met je team zoveel mogelijk kilometers bijeen te fietsen. Er is een individuele kilometerregistratie. Je strijdt om een wisseltrofee. De eerste 3 teams ontvangen een prijs. We vragen een vergoeding van 60 euro per team.
Je kan deelnemen in de recreatieve groep: je team van 4 tot 8 personen fietst zes uur non-stop. Doel is om het totaal aantal kilometers van alle teams samen omhoog te krijgen. Deelname is gratis.

Je fietst met je eigen fietsBeschik je over een tacx-as, monteer die dan vooraf zelf. Voor wie geen eigen tacx-as heeft, voorziet Nidasjtere er één. Er zijn douches ter beschikking.

De teamkapitein zorgt voor de inschrijving voor 15 maart.

Wie deze uitdaging niet ziet zitten, kan kiezen voor een doorlopend bepijlde toer . Die is circa 35 km lang. Je kan starten vanaf 10 uur. Je rijdt je eigen tempo. Je stopt wanneer je wil.

Programma

10:00 uStart tacx@lon: zes uur non-stop fietsen. Doorlopend bepijlde toer van +/- 35 km voor de hele familie. Kinderanimatie: fietsinitiatie (ov), schminkstand en springkasteel. Doorlopend café en broodjes.

12:00 u: Restaurant met vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. Tombola : altijd prijs!

16:00 u: Einde tacx@lon en uitreiking wisseltrofee competitie en prijzen.

De deelnemers hoeven geen inschrijvingsgeld te betalen. Nidasjtere vraagt wél dat elke deelnemer zich laat sponsorenWaarom?
Elk kwartier krijgt één Vlaming te horen dat hij / zij kanker heeft.Sedert 2010 steunt de 1000 km voor Kom op tegen Kanker wetenschappelijk onderzoek om de overlevingskansen en de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren.
Spreek je familie, vrienden, collega’s aan om de 1000 km voor Kom op tegen Kanker te steunen. Vraag hen een bijdrage te storten op:
rek nr. BE14 7331 9999 9983  van Kom op Tegen Kanker met vermelding van GIFT 170 012 195. 

Fiscaal attest vanaf 40 €.

Maak een ploeg met hoogstens 8 personen en schrijf je hier vooraf in of mail naar  lvancauteren@skynet.be