Hoopvolle wensen van Nidasjtere en een blik op de toekomst

Aan al de vrienden van VZW Nidasjtere:

Geniet van een heel intiem Kerstfeest,
leef hoopvol toe naar een veel beter 2021,
verwarm elkaar met liefde en vriendschap.

Hartelijk dank voor je steun aan Nidasjtere in 2020!

We sturen jullie dit jaar geen programmaboekje met onze geplande activiteiten voor de toekomst, om de voor de hand liggende reden: Coronatoestanden...

Wat we wel kunnen aankondigen is onze Paaseitjesverkoop die start met de krokusvakantie en eindigt met Pasen.

En als de situatie het toelaat willen we graag een eetfeest organiseren, desnoods met afhaalgerechten. We houden jullie op de hoogte van plaats en datum!

De organisatie van de 1000 km van Kom op tegen Kanker maakt zich sterk om de vierdaagse fietstocht Coronaveilig te laten doorgaan tijdens het Hemelvaartweekend van 13 mei tot en met 16 mei 2021.
Nidasjtere doet hoopvol mee, maar wel met minder dan de ingeschreven 16 ploegen. Veel activiteiten zijn niet kunnen doorgaan, dus is er ook minder geld. Bijzonder jammer voor Kom op tegen Kanker.

Steunen kan nog altijd! Als je voor 28 december 2020 stort krijg je in maart 2021 een fiscaal attest.
Deze keer krijg je 60% van je storting (van minstens 40 euro per jaar) terug via een belastingsvermindering. Voorbeeld: een storting van 100 euro voor KOTK is voor jou slechts 40 euro van je spaarboekje.
Gegevens: Kom op tegen Kanker  BE14 7331 9999 9983  met vermelding GIFT 170 012 195

Tenslotte nog eens de vraag om bij je online aankopen eerst te passeren via Trooper/Nidasjtere. Wij pikken dan een graantje mee, zonder dat het jou iets kost. Lief van die webshop!

Liefs van alle Nidasjtereirs,
Lut