Loop Nidasjtere loop in 2019

Met het team 'Loop Nidasjtere Loop!" lopen ook wij op 24 maart 100 km voor Kom op Tegen Kanker. Samen met Erwin, Dieter, Jonas, Ine en Lotte willen wij zo ons steentje bijdragen aan het kankeronderzoek. Willen jullie ons hierbij graag helpen?

Op zondag 20 januari organiseren wij een dessertenbuffet ten voordele van onze loopactie. Om terug naar onze roots te gaan, gaat dit door in zaal 't Verloren hofke (Heilige Theresialaan 79, 1700 Dilbeek) tussen 12u en 18u. We hopen jullie daar massaal te mogen verwelkomen. Je kan er terecht voor lekkere desserten (zonder zout), randanimatie voor kinderen, een tombola en ander leuks. Willen jullie graag helpen? Eén van jullie lekkere zelfgemaakte taarten of cakes, zetten we met plezier mee op het buffet. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar desserttegenkanker@gmail.com. Graag ook een seintje als je een taart of cake wil maken.

Loopt het water je al in de mond wanneer je aan desserten denkt, maar kan je echt niet komen?  Bestel dan een doos heerlijke, ambachtelijke vanillewafels met of zonder chocolade voor maar 6 euro! Stuur hiervoor ook een mailtje naar desserttegenkanker@gmail.com! Maar ook taarten of quiches kunnen op vraag gemaakt worden. Zo kan je bijvoorbeeld al een lekkere bestelling plaatsen tegen kerstavond.

En natuurlijk mogen jullie ook altijd een vrijblijvende gift doen op het rekeningnummer BE56 7360 3575 6688 van Kom op tegen Kanker, met de mededeling "340028591 + gift" (kleine tip: vanaf 40 euro is dit al fiscaal aftrekbaar). 

En uiteraard: sharing is caring! Nodig al jullie vrienden uit om mee dessert te komen eten, stuur deze mail door naar buren, kennissen, oud-klasgenoten, trakteer de jeugdbeweging/voetbalploeg/balletklas van jullie bengels op wafels,... 

Laten we samen onze krachten en portefeuilles bundelen om de strijd tegen kanker te steunen!

Groetjes,

Erwin, Dieter, Jonas, Ine & Lotte