Nidasjtere Les Filles in 2019

Lieve vriend/vriendin van Carmen, Kristien, Erika, Hilke, Céline, Sara, Sofie, Sandra en Ruth,

Wij hebben je aanmoediging en hulp nodig!

Onder de naam ‘Nidasjtere Les Filles’ lopen wij op zondag 24 maart 2019 de befaamde ‘100km-run voor Kom op tegen Kanker’. 4 lopers zullen de vlag van Nidasjtere vzw verdedigen, ter nagedachtenis van Leo Coene (schoonpapa Carmen). De andere girls supporteren zich schor met Leo’s lijfspreuk ‘niet opgeven, steeds vooruit kijken, ni dasjtere!!’. Door onze deelname aan deze unieke run willen we een serieus steentje en centje bijdragen aan het broodnodige kankeronderzoek en de comfortvoorziening voor kankerpatiënten.

Als team dienen we aan de start te verschijnen met minimaal 2500 euro in de pot. Niet mis! Wil je ons project helpen, steunen en de vele kankerpatiënten een reëel duwtje in de rug geven?

Doe dan een vrijblijvende gift op rekeningnummer BE56 7360 3575 6688 van Kom op tegen Kanker, met de mededeling ‘340028288 + gift’. De mededeling is belangrijk, want alleen zo wordt je gift gekoppeld aan ons team ‘Nidasjtere Les Filles’. Vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. De ‘panterfoto’ in bijlage hoort je helemaal over de streep te trekken :-) .

Als dank voor je financiële steun, organiseren we 2 gratis dankactiviteiten. Schrijf je in via nidasjtere.les.filles@gmail.com op volgende topevenementen:

- zaterdag 10 november 2018 om 13u30: gegidste natuur- en cultuurwandeling olv Herman Cornelis ‘Bij de hanenzoekers in Tollembeek’. Vertrek aan het kerkplein van Tollembeek. Voorzie je op 9 km onherbergzaam gebied :-) (niet mogelijk met buggy of rolstoel) met boeiende verhalen voor jong en oud.

- Zaterdag 23 februari 2019 om 10u: onvergetelijke yin- en yang yogales olv Erika Teirlinck. Locatie: GVBS De Kleine Prins (Kroonstraat 40 - Lennik). Draag losse kledij en breng een matje, dekentje en kussentje mee.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om mee te komen supporteren op de 100km-run op 24 maart 2019 (locatie: De Schorre - Boom)!

Alvast een welgemeende dankjewel en... ni dasjtere! ;-)

Carmen, Kristien, Erika, Hilke, Céline, Sara, Sofie, Sandra en Ruth