1000 km 4-cycling van 5 tot 15 april 2012

Voor het derde jaar op rij organiseert de Vlaamse Liga tegen Kanker de 1000 km van Kom op tegen Kanker.  NIDASJETERE is opnieuw ingeschreven voor minstens 1 team.
In 2011 waren de placemats een schot in de roos: we zamelden 12.000 euro in! Veel dank hiervoor.

Voor 2012 willen we iets speciaals doen: een "10 daagse 4-cycling" van 5 tot 15 april. We doen een beroep op jullie sportieve benen om één dag 80 km mee te fietsen!

We hebben elke dag VIJF 4-cycles voorzien, zodat we met 20 personen per dag een tocht van 80 km kunnen maken! Ambiance verzekerd...
We vertrekken 's morgens om 8u in Levenlust, Sint-Martens-
Lennik. We stoppen om de 20 km om even te rusten en 's middags voor een gezellige picknick. En zijn rond 18u terug. Elke dag is er een andere bestemming.
Je kan een ploeg vormen met vrienden en familie of je kan individueel inschrijven. Dan maken wij een ploeg voor jou.

AANPASSING op 5 maart.
We zijn super blij!!!  We sluiten de inschrijvingen af, alles is volzet! Maar mee fietsen als veiligheidsmedewerker, of chauffeur zijn van de volgwagen kan nog altijd. Neem daarvoor contact op met Leo of Lut.

AANPA.SSING op 13 maart. Er is nog één 4-cycle vrij op dinsdag 10 april voor een ploeg van 4 personen voor de rit naar Berlare. Individueel inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk

Op http://www.quattrocycle.nl vind je meer info over de 4-cycle.
Dit is een hyper moderne go-cart of quistax waarmee 4 personen heel comfortabel kunnen rondrijden.

Wie mee-trapt vragen we één wederdienst: spreek zoveel mogelijk mensen aan om te storten voor Kom op tegen Kanker: familie, vrienden, collega's, buren, clubgenoten...  Dat geld wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende initiatieven i.v.m. biomerkers voor de beoordeling van de therapierespons.