ma 22 april: Familiefietshappening Halle paasmaandag

Tax@lon uitdaging!

Hartelijk welkom op onze zevende editie van de Fietshappening op Paasmaandag 22 april waar we voor de tweede keer een Tax@lon uitdaging aan koppelen.

De uitdaging bestaat erin om 6 uur non-stop te fietsen in team op tacx!

Competitie deelname

Je kan deelnemen in de competitieve groep: je team van 4 tot 8 personen fietst zes uur non-stop. Doel is om met je team zoveel mogelijk kilometers bijeen te fietsen. Er is een individuele kilometerregistratie. Je strijdt om een wisseltrofee. De eerste 3 teams ontvangen een prijs. We vragen een vergoeding van 60 euro per team.

Recreatieve deelname

Je kan deelnemen in de recreatieve groep: je team van 4 tot 8 personen fietst zes uur non-stop. Doel is om het totaal aantal kilometers van alle teams samen omhoog te krijgen. Deelname is gratis.

Je fietst met je eigen fiets. Beschik je over een tacx-as, monteer die dan vooraf zelf. Voor wie geen eigen tacx-as heeft, voorziet Nidasjtere er één. Er zijn douches ter beschikking.

De teamkapitein zorgt voor de inschrijving voor 15 april.

Gepijlde toer

Wie deze uitdaging niet ziet zitten, kan kiezen voor een doorlopend bepijlde toer . Die is circa 35 km lang. Je kan starten vanaf 10 uur. Je rijdt je eigen tempo. Je stopt wanneer je wil.

Programma

10u00: Start tacx@lon: zes uur non-stop fietsen. Doorlopend bepijlde toer van +/- 35 km voor de hele familie. Kinderanimatie: fietsinitiatie (ov), schminkstand en springkasteel. Doorlopend café en broodjes.

12u00: Restaurant met vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. Tombola : altijd prijs!

16u00: Einde tacx@lon en uitreiking wisseltrofee competitie en prijzen.

Maak een ploeg met hoogstens 8 personen en schrijf je hier vooraf in of mail naar lvancauteren@skynet.be

Datum: 

maandag, april 22, 2019 - 10:00

Plaats: 

Don Bosco

School voor wetenschap en technologie

Adres
Lenniksesteenweg
2
1500
Hallo