v.z.w. Nidasjtere

Nidasjtere

Nidasjtere is de naam van het team dat elk jaar deelneemt aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. In 2019 waren we ingeschreven met 16 teams.
Er waren 7 fietsers die elk de volledige 1000 km fietsten en 50 verschillende fietsers die de overige 9 teams vormden. Zij fietsten 125 km of 250 km of 500 km.

Onze plannen voor de editie 2020 zijn door de uitbraak van Corona niet doorgegaan en opgeborgen tot 2021.
Wij hebben wel aan Kom op Tegen Kanker 30 000 euro geschonken van het reeds verzamelde startbedrag. Hopelijk zijn de gevolgen van de Corona uitbraak voor KOTK niet te zwaar...

Meer info over de 1000 km van Kom op tegen Kanker vind je op www.1000km.be

De bezieler van de ploeg achter de v.z.w. is Leo Coene, zelf kankerpatiënt sedert 2007, helaas overleden in 2018.  Hij was heel gemotiveerd om geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker.  Elk jaar vond hij wel een nieuw idee om sponsors aan te moedigen.  Hij geloofde zeer sterk in de wetenschappelijke initiatieven die gesteund worden door de opbrengst van de 1000 km, voor alle huidige en toekomstige kankerpatiënten.

Hij deed dit natuurlijk niet allemaal alleen, maar werd geruggesteund door zijn vrouw Lut en zijn kinderen en schoonkinderen Stef en Lieve, Tom en Carmen en Katrien en Jochen. Er staat ook een groot netwerk van familie en vrienden elke keer klaar om de organisatoren in hun initiatieven te steunen.

De naam nidasjtere is een Brusselse uitdrukking met als betekenis voortdoen, niet twijfelen, ervoor gaan, wat in Leo zijn geval heel toepasselijk was!

Wil je ons helpen om het startgeld (5 500 euro per nationale ploeg en 6 000 euro voor een ploeg die in Frankrijk vertrekt) te verzamelen? 

In enkele klikken kun je ons al flink vooruit helpen door online een gift te doen. Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar. Ga naar de 1000km.be/teams en vul Nidasjtere in. Dan verschijnen er 4 mogelijkheden:

- Nidasjtere Virtueel in ’t Geel Internationaal met 3 solofietsers: Jochen, Tim en Jef
- Nidasjtere Internationaal met 2 solofietsers: Pierre en Tuur

- Nidasjtere Virtueel in ’t Geel met 2 ploegen van de Antwerpse fietsvrienden met Sven  
- Nidasjtere met 2 solofietsers: Tom en Bram plus 7 teams met 40 vrienden van Nidasjtere.

Klik op één van deze teams en gebruik de knop “Steun dit team”
Overschrijven kan nog steeds, volg dan de instructies. Belangrijk om weten is dat de persoonsgegevens van giften die via een gewone overschrijving ontvangen worden, niet mogen getoond worden aan ons, vanwege de privacywetgeving. Kies dus best voor de online gift-knop! Zo komen wij te weten dat je ons hebt gesteund en kunnen we je bedanken!

Wij hopen met jouw financiële hulp en met jouw steun tijdens onze activiteiten
90 500 euro te verzamelen voor Kom op tegen Kanker.